Archive for the ‘2018’ Category

Årsmøte og Dugnad i Braute 7.-9. September 2018

Saturday, July 14th, 2018

Velkommen til Årsmøte og Dugnad for Båtlaget Braute helga 7.-9. September 2018.

Årsmøtet vil bli avholdt Lørdag 8.September kl.17 på Hardanger Fartøyvernsenter i Nordheimsund.

For å ha stemmerett på årsmøtet må man ha betalt kontingenten: 200/100/100 kroner for voksen/student/arbeidsledig til kontonummer 0530 53 78 153. (Første års medlemsskap er gratis, så nye medlemmer fra 2018 trenger ikke å betale kontingent for å ha stemmerett. Medlemmer med livstidsmedlemsskap betaler ikke kontigent.

 

 

Dugnad

Overnatting vil foregå på fartøyvernsenteret. Alle som kommer må ta med seg sovepose og liggeunderlag da det ikke er madrasser tilgjengelig. Båtlaget holder som vanlig alt av mat.

 

Fredag kveld 7.september blir det sannsynligvis lite dugnad, men er det mange nok som kommer tidlig kan vi starte med å tømme båten.

 

Hovedplanen er at lørdag morgen, 8.september, starter vi med å rigge ned og tømme båten for alt utstyr, rigg, stein osv kl.9. Det er flo 10:30. Etterhvert som utstyret kommer i land vi vi gå igjennom det, vurdere tilstand og mangler,  vaske og smøre utstyr, tilfar og mast/rigg. Når det  blir litt mindre flo og litt mer fjære sjø vil vi sette båten opp og begynne med vask, skraping og smøring.

 

Det blir årsmøte kl.17, middag og hygge på kvelden. 

 

Søndag 9.september vil vi holde på til ca. kl.14. Søndag er det viktig å gjøre ferdig det vi ikke rakk på lørdag og få montert opp presenningsteltet som Braute skal stå under i vinter.
Dugnadsaktiviteten arrangeres som kurs, og båtlaget mottar økonomisk støtte for dette fra Studieforbundet Kultur og Tradisjon

Trenge du mer informasjon, ta kontakt på mail braute.info@gmail.com eller Helen på telefon 99577758

Vi vil gjerne vite hvem som kommer, så meld deg på skjemaet under

Påmeldingskjema