Sommerseiling 2019

I sommar seglar vi på vackra Sørvestlandet under 6 veckoetapper med start och slut på Hardanger Fartøyvernsenter i Norheimsund:

Etappe 1: 22 – 29 juni  Norheimsund – Haugesund
Etappe 2: 29 juni – 6 juli Haugesund – Egersund
Etappe 3: 6 – 13 juli Egersund – Haugesund
Etappe 4: 13 – 20 juli Haugesund – Os
Etappe 5: 20 – 27 juli Os – Haugesund (uke for viderekommende)
Etappe 6: 27 juli – 3 august Haugesund – Norheimsund
Påmeldingen starter 15 januar, men høvedsmenn kan melde seg på fra 8 januar. Alla som ska segla måste fylla i ett google-schema (följ länken).
Priser för segling 2019:
1400 kronor/vecka för vuxen
700 kr/vecka för barn 7-17 år, studenter (heltid), arbeidsledige och bestmenn
Gratis för barn under 7 år och för høvedsmenn
Priset för årsmedlemskap är 200/100 kronor för vuxen/student, första året är gratis. Alla som seglar måste vara medlemmar i båtlaget.
1 maj är sista datum för inbetalning av seglingsavgift. Om du inte betalat i tid (trots påminnelse) kan platsen erbjudas till en annan person på väntelistan. Den som anmäler sig senare än 1 maj ska betala i samband med anmälan. Våra seglingar drivs som kurs med stöd av Studieforbundet Kultur og Tradisjon.
Etappe 5 er et viderekommende kurs i råseiling under ledelse av Marius Langeland och Elise Kjønsletten:
For å bli flink må man utfordres og denne uka setter vi fokus på det vanskelige. Vi vil oppsøke uvante og vanskelige situasjoner, vi vil trene på hvordan vi virkelig kan få samarbeidet ombord til å sitte. I en råseilsbåt er det samarbeidet mellom seilerne som er både vår største styrke og samtidig den største svakheten, og denne uken vil vi bruke mye tid på hva vi kan gjøre for å spille hverandre gode og hvordan vi kan bli bedre. Vi vil øve på de vanskelige tingene og presist hvilke momenter som kommer opp avhenger av deltakere og vær og vind. Noen momenter kan være; havnemanøvre, plassberegning for setting og berging av seil, plassberegning for vendinger, navigering i trangt farvann med høy fart, hardværsseiling og hvordan man best rigger seg til for slikt. Det er ønskelig at deltakerne har basisnivået inne og kommer til kurset med lærelyst.
Om du har spörsmål om sommarseglingen eller betalning av medlems- och seglingsavgift, skriv till braute.info@gmail.com eller ring Ingrid Wänstrand (anmälningsansvarig, mobil  +46 70 605 70 26) eller Sissel Ferstad (kassör, mobil +47 92 01 10 07).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.