Sommerseilas 2021

Hei alle i Båtlaget Braute!  

 

Her er oppdatert invitasjon til sommerseglinga 2021!  I år prøver vi oss igjen med en seilas i det vakre kyst- og fjordlandskapet mellom Hardanger og Sunnhordland. Det blir 7 etapper. Seglinga starter på Hardanger Fartøyvernsenter i Norheimsund. Siste etappe avsluttes i Sagvåg (evt. Norheimsund).

 Du melder deg på i dette google-skjemaet (følg lenken).

 

Seglingsplan

Etappe 1 (19. juni – 26. juni) Norheimsund – Sagvåg på Stord – 10 ledige plasser

Etappe 2 (26. juni – 3. juli) Sagvåg – Sagvåg – barneuke – 1 ledig plass

Etappe 3 (3. – 10. juli) Sagvåg – Sagvåg  – vanlig segleuke – 8 ledige plasser

Etappe 4 (10. – 17. juli) Sagvåg – Sagvåg – vanlig segleuke – 7 ledige plasser

Etappe 5 (17. – 24. juli) Sagvåg – Sagvåg – vanlig segleuke – 4 ledige plasser 

Etappe 6: (24. juli – 31. juli) Sagvåg – Sagvåg – vanlig segleuke – 7 ledige plasser

Etappe 7: (31. juli – 7. august) Sagvåg – Sagvåg (evt. Norheimsund) – vanlig segleuke – 8 ledige plasser

 

Per i dag har vi  høvedsmenn på etappene 2,3,4,5,6 og 7. Det mangler bestmann på etappe  5 og 7.  Det er flere ledige plasser på alle etappene, bortsett fra etappe 2, som har 1 ledig plass. 

Påmelding til uke 1 og er under forutsetning at det melder seg på høvedsmann og bestmann.

 

Vær oppmerksom på at dersom du ønsker å ha med barn eller unge under 18 år, så må dette være avklart med høvedsmann på forhånd. Dette gjelder også uker merket som barneuke. Det er slik for å sikre at båten har tilstrekkelig mannskap.  

 

Priser for segling 2021 – segleavgift

1400 kr/uke for voksen

700 kr/uke for barn 7-17 år, studenter (heltid), arbeidsledige og bestmenn

Gratis for barn under 7 år og for høvedsmenn

Prisen for årsmedlemskap 200/100/100 kroner for voksen/student/barn, første året er gratis.

 

Betalingsfrist er 1. juni. (Dersom du melder deg på etter 1. juni, må du betale samme dag som du melder deg på). Betal til Båtlaget Brautes konto i DNB: 0530 53 78153. Skriv hvilken etappe og hvilke(n) person(er) du betaler for, samt om du også betaler medlemskontingent(er). Dersom du melder avbud mindre enn 2 uker før etappen starter, får du ikke refundert segleavgifta, med mindre det er noen på ventelista som kan segle i stedet for deg. Medlemsavgift blir ikke refundert.

 

COVID-19: Sommerseglinga blir gjennomført, dersom myndighetenes regler og anbefalinger for smittevern kan overholdes ombord. Styret tar forbehold om at hele eller deler av sommerseglinga kan bli avlyst, eventuelt at etapper gjennomføres med redusert mannskap i samsvar med myndighetenes krav. Segleavgifta vil i så fall bli refundert for de(n) som ikke får segle som planlagt. 

 

Har du spørsmål om sommerseglinga eller betaling av medlems- og segleavgift, skriv til braute.info@gmail.com eller ring Anja Wannag  tlf +47 971 20 158, Aase Løken tlf +4748201373 eller Sissel Ferstad (kasserer, tlf +47 92 01 10 07).

 

Følg gjerne båtlaget på Facebook @BatlagetBraute og bli med i Facebook-gruppa vår.

Seilasen organiseres som et kurs støttet av Studieforbundet Kultur og Tradisjon. 

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.