Oppdatering om sommerseilasen

Nå er et nytt mannskap på veg til Øksfjord for å ta Braute sørover. Værvarslet er skiftende bris og sol, så da er det i hvert fall sannsynlig at Braute kommer seg avgårde. Uansett så er Braute nesten en uke etter planen. Det kan hende at mannskapet som går ombord nå klarer å seile inn det Braute ligger etter ruta, men det er ikke sikkert. Mannskapene de neste ukene må derfor være forberedt på at de kan bli nødt til å starte sin seilas et stykke lengre nord en det som står i planen.

Kontaktpersoner som påtroppende mannskap kan henvende seg til for å få opplysninger om hvor de skal mønstre på er Kari Mostad (tlf. 91624056) i periodene 12-19. juli og 2-9. august, mens Sigrid Elvenes (tlf. 41088381) er kontaktperson de andre ukene.

Lopphavet som Braute starter på i helga. Fra venstre øyene Silda og Loppa. Bak er Arnøya og andre øyer i Nord Troms.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.