3.-5. oktober: Oppsett, fest og årsmøte

Helga 3.-5. oktober er det oppsettdugnad i Stadsbygda i Sør-Trøndelag. Braute har vært i andre havner to vintre. Nå er det på tide at Braute får roet seg litt i hjemmehavna igjen. For at vi skal få det til er det viktig at flest mulig hjelper til med oppsett.

Opplegget er som alle år at båtlaget holder mat mens medlemmene stiller arbeidskraft. Oppsett planlegger vi fredag kveld, så det er bra med alle som kan møte allerede da.

Braute ble bygget i 1994. Det betyr at Braute i år fyller 20 år. 20 år med seilaser og dugnader må selvsagt feires. Derfor bruker vi i år hele lørdagskvelden til fest, underholdning og dans. Det vil selvsagt bli taler og baccalao, og selvsagt vil KADO (Kurtistan Acoustic Dark Orchestra), der høvis Erlend er en av spillemennene, underholde og sørge for at vi får danset oss, og selvsagt vil vi bli sittende oppe alt for lenge utover natta og mimre over nydelige seilaser og æreløse grunnstøtinger.

Til forskjell fra årene før vil vi i år faktisk ta 100 kroner for festmiddag, dans og spetakkel. Resten av dugnaden holder Braute mat, men da inngår det ikke underholdning.

Overnatting i telt eller i seng på naustloftet. 100 kroner for seng.

Årsmøte: Søndag klokka 10.

Påmelding til braute.info@gmail.com eller til Sigrid på telefon 41088381.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.