Utsett og høvedsmannssamling 23-25. mai

UTSETT blir lørdag 23. mai. Planen er å bære Braute ut av naustet klokka 10.00, så møt opp til da. Når Braute er ute av naustet står botnsmøring for tur. Det gjenstår også noe maling og montering av spjong. På kvelden blir det felles middag. Overnatting på naustloftet. Påmelding til braute.info@gmail.com.

Ettersom det er pinsehelg og dermed langhelg ønsker vi å få til HØVEDSMANNSSAMLING de to siste dagene, 24. og 25. mai. Temaet er prosedyrer under seiling og sikkerhet. Målgruppa er høviser, bestmenn og personer som kan tenke seg å bli høviser/bestmenn. Vi prøver å få med Munin og Nidaros på samseiling. Dere som blir med på samlingen, vær snill å sende melding til braute.info@gmail.com. Da vil dere også få tilsendt mer informasjon når tiden nærmer seg.

Tid for å få Braute på havet igjen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.