Braute skal på land i Stadsbygda helga 2.-4. oktober

Båten skal inn i naust på museet Kystens Arv. Da trengs det en dugnad. Munin og Nidaros skal også på land så det blir mye folk og liv.
Hvis alt går etter planen vil vi sette Båten opp i fjæra allerede fredag ettermiddag og bære båten opp senere på kvelden. Da har vi god tid til stell av båten på dagen på lørdag, og årsmøte, middag og fest på kvelden. For å få båten opp på fredag kveld er det viktig at flest mulig må møte opp allerede fredag ettermiddag.
Båtlaget holder maten. Drikke ut over vatn, melk, saft, te og kaffe må du holde selv. Lørdag kveld blir det felles middag osv., sammen med folket fra Nidaros og Munin. Det er mulig å overnatte i seng på naustloft på museumsområdet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.