Lær å rigge ned, sette opp og vedlikeholde en fembøring (oppsett)

Sett av helga fredag 14.– søndag 16. oktober 2011. Da blir det oppsett av fembøringen Braute i Stadsbygd. På fredag formiddag kl 12 ror vi Braute fra Sandbakken marina på Røberget, Stadsbygd, og bort til museet ved Prestelva. Samme fredag rigger vi ned og tømmer båten for utstyr. Lørdag blir båten vaska og vi gjør nødvendig vedlikehold. Til slutt bærer vi båten inn i naustet. Lørdag kveld er det årsmøte i Båtlaget Braute. Søndag formiddag fortsetter vi med vedlikehold og reparasjoner på Braute. Detaljert program finnes her Program for Årsmøte og oppsettdugnad Båtlaget Braute 2011

Vi håper flest mulig vil komme til Stadsbygd denne helga. Det blir garantert hyggelig og sosialt! Det blir mulighet for å overnatte på naustloftet. Påmelding til: Erik Ræder på e-post: erikraider@hotmail.com eller på telefon: 986 44 213 .

Litt praktisk info
Oppmøte fra kl 12 fredag formiddag og utover fredag ettermiddag og kveld. Du trenger ikke å ta med mat, da båtlaget ordner med mat til middag/formiddagsmat/frokost. Oppsettet avsluttes ca kl 14-16 på søndag.

Dette kan du ta med til oppsettet: Lange støvler og regntøy/arbeidstøy som tåler å bli flekkete av tjære, maling og bunnsmurning. Godt humør og arbeidslyst. Ta gjerne med en turkopp og en tollekniv. Ta også med sovepose og laken, og eventuelt telt og liggeunderlag. For mer informasjon se program: Program for Årsmøte og oppsettdugnad Båtlaget Braute 2011.

Velkommen!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.